Stel jouw matras samen

Gratis en met een snelle verzending bij u in huis bezorgd. Ook geven wij u de mogelijkheid om 30 nachten op onze matrassen proef te slapen.

Peuter & Kleuter

Lekker slapen, dat willen we allemaal. Een goede nachtrust valt en staat met het juiste matras. Om uitgerust en fris op te staan moet ons lichaam ‘s nachts goed herstellen en daarvoor is een goede ondersteuning en ventilatie erg belangrijk. Als jouw lichaam goed afkoelt komt het aan rusten toe en sta jij weer met een fris gevoel op.

De comfortfoam matrassen van Ada Sleep zijn gemaakt van hoogkwaliteit Skycell schuim. Onze matrassen hebben een hoog aanpassingsvermogen, dit houdt in dat het matras vormt naar jou lichaam. In combinatie met een goede bedbodem zorgt het matras ervoor dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De matrassen hebben een uitgekiende celstructuur zodat er een goede ventilatie in het matras mogelijk is.

We hebben 2 ligcomforts van de comfortfoam matrassen voor u ontwikkeld. Voor ieder wat wils. Bij alle 2 de varianten zullen er zeker geen kuilvorming ontstaan wat uw gewicht ook is.