Stel jouw matras samen

Gratis en met een snelle verzending bij u in huis bezorgd. Ook geven wij u de mogelijkheid om 30 nachten op onze matrassen proef te slapen.

Pocketvering

Deze matras onderscheidt zich door de kwaliteit van haar materialen en haar uitzonderlijke eigenschappen. Neem de multi pocketvering matras van Ada Sleep voor een goede ventilatie! Deze matras bestaat uit 500 pockets per m2 van metalen veertjes. Het voordeel hiervan is dat ieder pocket afzonderlijk van elkaar zich kan aanpassen aan de druk die het lichaam uitoefent op het matras. Bovenop de pockets zitten er altijd meerdere afdeklagen. Deze zorgen voor een perfect comfort. Daarbij heeft een pocketvering matras altijd een goede ventilatie, omdat dankzij de pockets ruimte bestaat voor luchtcirculatie.

De kern van de matras bestaat uit pocketveren en 7 geoptimaliseerde comfortzones (hoofd, schouders, rug, onderrug, billen, dijen en benen) en staat je toe te genieten van comfort op maat. De zachte en lichte stof tijk zorgt voor een langdurig welzijn gedurende je slaap. Geniet elke nacht van uitzonderlijk comfort en unieke slaapkwaliteit!

Voor een extra zacht gevoel op de pocketvering matrassen kun je er voor kiezen om een toplaag van traagschuim te nemen