Over Ada Sleep

We zijn trots op het resultaat en dit willen we met iedereen delen!

Bij Ada Sleep draait het om één ding: iedereen een matras gunnen dat zich aanpast aan jouw lichaam, ongeacht lichaams- en slaaptype. Omdat we vinden dat iedereen een goede nachtrust verdiend, heeft Ada Sleep de beste matrassen ontwikkeld. We zijn trots op het resultaat en dit willen we met iedereen delen! Onze matrassen worden gratis en met een snelle verzending bij jou aan huis bezorgd. Ook geven wij je de mogelijkheid om 30 nachten op onze matrassen proef te slapen. Wij zijn er volop van overtuigd dat je jarenlang plezier zult beleven van het matras.
Prijs-kwaliteitverhouding
We zijn trots op het resultaat, maar trots betekend niet dat we gaan voor de hoofdprijs. We gunnen iedereen een matras van Ada Sleep en daarom zullen wij ons nooit schuldig maken aan absurde winstmarges. Ada Sleep® is er voor iedereen!
Ons assortiment
Ada Sleep heeft een zeer breed assortiment. Is dit niet het type matras dat je zoekt? Bekijk ons aanbod voor meer; o.a orthopedische matrassen, hoogkwaliteit skycell matrassen, multipocketvering matrassen, topdekmatrassen en we hebben een groot assortiment aan baby, peuter en kleuter matrassen. Kortom, voor ieder wat wils!
Verzending en retour
Om het proces nog makkelijker te maken bezorgen we jouw matras tot aan je deur. De matrassen worden in de meeste gevallen vacuüm gezogen waardoor het gemakkelijker is om het mee te nemen naar jouw slaapkamer. Zo hoef je niet jouw zware matras te vervoeren en kun je de volgende nacht al genieten van een optimale nachtrust. Ben je toch niet tevreden? Dan kun je het product altijd retourneren, want wij willen maar één ding: jou een perfecte nachtrust bezorgen! We zullen het waarderen als we daarover een feedback krijgen zodat we ons aanbod en onze service verder kunnen ontwikkelen.