Stel jouw matras samen

Gratis en met een snelle verzending bij u in huis bezorgd. Ook geven wij u de mogelijkheid om 30 nachten op onze matrassen proef te slapen.

Orthopedisch

Vrijwel iedereen heeft wel eens pijn in de rug. Erg vervelend, zeker als het lang aanhoudt. Een goed orthopedisch matras kan hierbij helpen. Dit matras verlicht drukpunten en zorgt voor de perfecte uitlijning van jouw rug. Een orthopedisch matras is daarmee een ideale keuze voor het verhelpen en voorkomen van lichamelijke klachten.

In tegenstelling tot een normaal matras, is een orthopedisch matras speciaal ontworpen om je lichaam op een specifieke manier te ondersteunen. Een orthopedisch matras biedt namelijk extra ondersteuning aan de wervelkolom, en zorgt ervoor dat het in de natuurlijke dubbele S-vorm ligt. Een orthopedisch matras verlicht dus fysieke klachten, voornamelijk in het rug- en nekgebied.

De hardheidsgraad
De juiste hardheidsgraad is afhankelijk van je lichaamstype en favoriete slaaphouding.Deze matrassen kunnen maximaal 200KG aan. Dus wat uw gewicht ook is, Het zogenaamde ‘hangmat-effect’ zult u niet krijgen bij de orthopedische matrassen.